Het team

Leer de mensen kennen van ons team:

Piet en Riek valentijn

Piet en Riek Brinksma

Oudsten / voorgangers

Piet en Riek zijn oudsten / voorganger van de gemeente. Zij hebben een passie voor het Koninkrijk van God en verlangen er naar om alle generaties samen in eenheid en kracht te laten functioneren.

Riek is binnen de gemeente verantwoordelijk voor de coordinatie van het pastoraat, kinderwerk, en houd erg van onderwijs en theologie. Riek heeft ook een couselingspraktijk “Transform Cousnelling” en is ook leraar bij de School voor Theologie van het Rafaël Nederland Instituut voor training en vorming.

Piet is binnen de gemeente verantwoordelijk voor onderwijs, leiderstraining life groups en het gestalte geven aan de missionaire opdracht. Naast de gemeente is hij voorzitter van Rafaël Nederland, lid van het bestuur van de Foursquare Foundation en van het bestuur van Foursquare in Europa.

Piet en Riek hebben 2 volwassen kinderen en houden van mensen, muziek, koken en zeilen..

Johan en Nelleke Konz

Johan en Nelleke Konz

Oudsten echtpaar
Johan en Nelleke zijn oudsten van de gemeente. Het is hun passie om mensen te helpen tot bloei te komen en hun bestemming te vinden.

Nelleke houdt van gebed, want God verhoort en mensen en situaties veranderen. Zij is binnen de gemeente verantwoordelijk voor gebedsteams. 

Johan is verantwoordelijk voor de Pure Desire bediening. Hij heeft hiervoor binnen de gemeente o.a. twee mannengroepen opgestart en is ook op landelijk gebied actief voor Pure Desire. Daarnaast is hij penningmeester van de gemeente.

Johan en Nelleke hebben 3 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen. Nelleke is volop oma en past op. Johan werkt als process engineer en project manager bij een groot chemisch bedrijf in Amsterdam. Hij houdt van fotograferen, schaatsen, kamperen en bergsport.
Esther Wijland

Esther Wijland

Diaken

Binnen de raad vervult Esther de rol van diaken. Als gemeente willen we graag als familie bij elkaar betrokken zijn. We willen elkaar zoveel mogelijk helpen. Het is Esther haar hart om daar vorm aan te geven.

Esther is bovendien betrokken bij het kinderwerk.

Ze is ben getrouwd met Frank en moeder van vier opgroeiende, fantastische kinderen. Ze vindt het leuk om met verschillende mensen te praten en koffie te drinken en als er nog tijd is vind Esther het leuk om kleding te maken.