Data: 18 oktober, 25 oktober, 1 november

19:45 uur in de Boeier
Beschrijving:
Dit seminar is al diverse keren in onze gemeente gegeven . Het is bedoeld om samen onze kijk op seksualiteit te laten vormen door wat de Bijbel ons laat ontdekken over wat het plan van God is met onze seksualiteit. Hij is de schepper en bedenker van alle aspecten van ons leven en dus zeker ook over onze seksualiteit. Vanuit het perspectief van Gods plan en zijn hart voor onze seksualiteit gaan we kijken naar wat dit voor ons betekent en zullen we zoeken naar antwoorden op concrete vragen en dilema’s die voor ons relevant zijn.

Voor wie?
Het is wijs en noodzakelijk om ons beeld over dit terrein door Hem te laten vormen ipv door onze omgeving / media / cultuur. Daarom raden we iedereen aan die dit seminar nog niet heeft gevolgd om deze kans aan te grijpen. Het is voor velen een eye-opener! Het seminar is open voor single’s en echtparen vanaf 18 jaar. (voor tieners wordt dit seminar op een ander tijdstip aangeboden).

Onderwerpen die aan bod komen:

  • God is voor ons:   – ontdekking van de bijbelse visie op seksualiteit
  • God is goed:          – kaders van seksualiteit en waarom deze tot heil van ons zijn
  • God is met ons:    – zoeken naar antwoorden op praktische vragen en dilema’s

Verdere info:
Het seminar is verdeeld over 3 avonden. Tijdens de avond wordt een studie gegeven en er is ruimte om vragen te stellen. Ook is er de mogelijkheid om anoniem schriftelijke vragen te stellen die we tijdens het seminar proberen te beantwoorden.  Ook zullen er adviezen worden gegeven voor als je een persoonlijk gesprek wilt hebben over dit onderwerp of wat te doen als je met seks- of porno verslaving worstelt.
We bieden het seminar gratis aan, maar vragen je wel om je op te geven met het onderstaande formulier.
Het seminar is wordt gegeven door Piet Brinksma.

Opgaveformulier
Geef je op dmv het onderstaande formulier:

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp: opgave Seminar seksualiteit.

Ik geef de volgende personen op voor het seminar seksualiteit in oktober 2012 (naam + email adres):

Geef hieronder aan welke avonden je/ jullie aanwezig zult/zullen zijn