Zondagse viering

Iedere zondag komen we als hele gemeente samen om 10:30 uur in het Muziekcentrum Noord. We beginnen om 10:30 uur in de grote zaal. Het doel van deze samenkomst is de ontmoeting met elkaar en het en ontmoeten van God. We doen dit o.a. door zingen liederen en aanbidding onder leiding van een band.  Er wordt een boodschap uit het Bijbel gegeven die inspirerend en praktisch toepasbaar is. Verder delen we het belangrijkste nieuws met elkaar zijn er soms getuigenissen, gemeenschappelijk gebed en mogelijkheid voor gebed voor elkaar. Na de dienst is er altijd een gebedsteam waar je naar toe kunt gaan voor persoonlijk gebed. In de foyer drinken we koffie en praten we elkaar bij.

Kinderen, babies en peuters

We starten met alle leeftijden in de samenkomst -omdat we het belangrijk vinden om een gemeente van alle leeftijden te zijn- Na enkele liederen is er gelegenheid voor de kinderen om naar hun eigen samenkomsten te gaan. Er is een ruimte voor babies en peuters en een programma voor kinderen van de basisschool leeftijd.

Nieuw in de gemeente?

Bezoek je Rafaël Amsterdam Noord voor het eerst, dan maken we je graag wegwijs. Schiet een van ons aan om je voor te stellen en stel je vragen als je die hebt. We connecten je graag met de informatie of de mensen die je verder kunnen helpen. Bij de ingang van de samenkomst tref je informatietafel aan hier tref je informatie aan die nuttig kan zijn voor je.