Missionair werk in IJburg

IJburg is een nieuwe wijk die gebouwd is op een aangelegd eiland in het IJssel meer tussen Durgedam en Diemen. Als gemeente hebben we deze nieuwe wijk omarmt als missionair gebied. Ons verlangen is dat het Koninkrijk van God gestalte krijgt in de ontwikkeling van de cultuur op dit eiland. We willen dit doen door waar we kunnen de mensen en de ontwikkelingen op IJburg te ondersteunen en te dienen, vanuit de liefde en de cultuur van het Koninkrijk van God. Ook werken we aan het ontwikkelen van een geloofsgemeenschap op IJburg die uiteindelijk als een satelliet / zustergemeente van Rafaël Amsterdam Noord zal functioneren.

IJlife: sociaal en maatschappelijk activiteiten

IJlife is een naam waaronder we als een maatschappelijk dienstbare organisatie die activiteiten ontplooid voor en met IJburgers die waardevol zijn voor de ontwikkeling en welzijn van IJburg.

Rafaël IJburg: Missionaire  pionier gemeenschap

Het doel van deze missionaire pionier gemeenschap  heeft als  doel om een plek van  discipelschap en gemeenschap op het eiland te zijn. De gemeenschap wordt gevormd door leden van de Rafaël Amsterdam Noord die op IJburg wonen en / of die betrokken willen zijn bij de missie van de gemeente op IJburg. Dit is ook de plek waarin nieuwe contacten vanuit ons werk op IJburg welkom zijn om te samen te groeien in de geestelijke reis met Jezus.