We zijn een gemeenschap van mensen die willen uitdelen en doorgeven wat we hebben ontvangen en onze gaven en talenten gebruiken om anderen mee te dienen. Het goede nieuws van het Evangelie van Jezus is daarvoor onze inspiratie en kracht.

Je bent een kracht in de wereld!

We geven doen dit allereerst door elkaar aan te sporen en toe te rusten om het verschil te maken in onze eigen gezin, omgeving, werk, vriendenkring etc. We willen “een kracht in de wereld” om ons heen zijn.

Samen de gemeente vormen

De gemeenschap die we vormen als Rafaël Amsterdam Noord is en tweede terrein waarin we dit kunnen uitleven. De gemeente is een gemeenschap die functioneert door de bijdragen en talenten van al haar leden. We helpen je gaven en talenten te ontdekken en willen graag helpen een plek te vinden in de gemeente om deze in te zetten.

Samen dienen in onze missionaire gebieden de Banne en IJburg

Daarnaast is ervaren we dat we een gemeenschappelijke missionaire taak hebben in de wijk “de Banne” in Amsterdam Noord en op IJburg. We willen deze wijken dienen door te zoeken naar mogelijkheden waar we het “leven” in deze wijken kunnen dienen en stimuleren en waar we kunnen helpen in de gevoelde noden. We willen vooral relaties met de mensen in de wijk opbouwen en samen met hen het leven te delen.