Outreach Los Angeles, Verenigde Staten van Amerika.
Ieder jaar komt een team vanuit Los Angeles naar ons hier in Amsterdam om ons hulp te bieden bij het dienen van de mensen op IJburg door ons project IJlife Village. We vinden het fantastisch dat ze dat doen!

Wij willen graag volgend jaar een team vanuit de gemeente Rafael Amsterdam Noord naar LA sturen. Dit project willen we met onze jeugdgroep doen.

De outreach zal eind juni 2014 plaatsvinden. We sluiten ons aan bij het evenement “WOW JAM” dat gefaciliteerd wordt door de Foursquare Church Pasadena.

“WOW JAM”
“WOW JAM” is een door vrijwilligers georganiseerd evenement, dat zich richt op de allerarmsten en een boodschap van hoop en vreugde wil brengen op plaatsen waar mensen dit het meest nodig hebben.

In Pasadena (deelgemeente van Los Angeles) wordt ieder jaar “WOW JAM” georganiseerd. Dit is een groot evenement waarbij alles gratis is voor de mensen die komen. Er worden activiteiten georganiseerd als fietsen reparaties, schminken van kinderen, ballondieren maken, manicure ’s, haren knippen, dansworkshops, wedstrijden etc. Vanaf het podium worden getuigenissen en dans en zangoptredens gegeven.

Jaarlijks komen er zo’n 15.000 bezoekers. Voor meer informatie zie www.wowjam.com.

Video
Deze video geeft een prachtig beeld van het evenement “WOW JAM”


 

RYAN
Onze jeugd gaat daar de mensen dienen, samenwerken en meer leren over de liefde van God.

We willen jullie als gemeente vragen om voor onze jeugd te bidden.

Daarnaast willen we vragen of het mogelijk is om de jeugd financieel tot zegen te zijn. Giften kunnen overgemaakt worden op rekening 3459902 Rafael gemeenschap Haggai onder vermelding van Outreach LA. Als u een deelnemer persoonlijk financieel wilt steunen dan kunt u uw gift overmaken onder vermelding van “Naam Deelnemer”, Outreach LA. De gift is aftrekbaar is voor de belastingdienst.